Home - Tips - Trends voor de meest modieuze winterjassen voor jouw kind

Trends voor de meest modieuze winterjassen voor jouw kind

Posted on september 4, 2018 in Tips

Het weer begint slechter te worden, de temperaturen gaan omlaag en de regen trekt aan. Helaas maar waar de herfst staat weer voor de deur. Dat betekent dus dat het weer tijd is voor een dikke jas. Een winterjas voor kinderen moet aan een aantal eisen voldoen; de jas moet warm zijn, de jas moet praktisch zijn en de jas moet er ook nog goed uitzien. In dit artikel lees alles hoe je jouw kind er deze winter weer modieus en warm bij laat lopen.

Voor de jongens

Deze winter staat in het teken van de vele verschillende mogelijkheden. Een winterjas voor jongens moet vooral geschikt zijn om lekker buiten te kunnen spelen. Het zou zonde zijn als de jas tijdens het buitenspelen kapot gaat. Daarom moet de jas gemaakt zijn van stevig materiaal. Daarnaast moet de jas warm zijn. Het laatstgenoemde is geen probleem deze winter, een subtiele bontkraag is helemaal volgens de laatste mode. Ook zie je dat de jassen deze winter goed gevoerd zijn met zachte stoffen. De jongens lopen er in khaki, donkerblauw en in het zwart weer modieus bij komende winter.

Voor de meisjes

De meisjes zijn zich meer bewust van wat ze dragen dus is het extra belangrijk dat de looks van de winterjas voor meisjes goed zijn. Voor de meisjes is de kleur heel belangrijk. Deze winter is het qua kleur voor de meisjes als voor jongens bijna hetzelfde. Maar meisjes houden nou eenmaal van roze en dat gaan we deze winter zeker terugzien. Dit jaar komen de bomber jacks en de baseball jacks weer terug. Maar ook de langere modellen doen het dit jaar goed. Over het algemeen zijn de winterjassen voor meisjes monotoon qua kleur, dit kan echter afgewisseld worden met een subtiele print zoals polka dots, hartjes of sterretjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke producten