Home - evenementen - De 5 leukste pretparken van Nederland!

De 5 leukste pretparken van Nederland!

Posted on april 7, 2015 in evenementen

Ons kleine kikkerlandje is misschien lang niet zo groot als de rest van Europa, maar wij hebben wel de aller leukste pretparken van het land! Hieronder hebben wij de vijf leukste pretparken voor jouw opgesteld! Ben je nog niet bij het pretpark geweest? Ga er dan snel eens langs! Wil je jouw mening achterlaten over een pretpark of vind jij dat we de lijst moeten uitbreiden, laat dan een reactie achter.

Top 5 pretparken van Nederland

Walibi Holland

WalibiWalibi Holland is heeft al een aantal namen gehad, waaronder Walibi Flevo en Six Flags. Het pretpark is gelegen in Flevoland en staat bekend om de grote oranje Walibi. Het park beschikt over diverse mogelijkheden voor ouderen en kinderen.

Zo is het park onderverdeeld in vier verschillende sectoren: Family, Cool, Thrilled en Kids. Naast de vele attracties zijn er tevens verschillende shows die jij kunt bezoeken. Wil je meer informatie over het park bekijk dan de website: Walibi Holland.

 

De Efteling

De Efteling is voor iedereen bekend, zelfs als je er nog nooit geweest bent dan weet je dat het land een Eftelingvolledig sprookje is. Waaronder het sprookjesbos en het theehuis kwamen tot stand, tevens werden er verschillende sprookjes bedacht wat nog steeds zeer karakteristiek is voor de Efteling. Zeg nou zelf, hoe vaak heb jij die reclame van de Efteling wel niet gezien waar je die lange nek weer voorbij zag komen? Het park is volledig gebaseerd op sprookjes en ook weer voor jong en oud.

Het park is onderverdeeld in een aantal secties: Het Reuzenrijk, het Marerijk, het Ruigrijk, Anderrijk en de Sprookjesboom. Tevens is het ook echt een aanrader om de show “De Ravelijn” te bekijken. Deze show is gebaseerd op het succesvolle boek van Paul van Loon.

Bezoek nu de website van de Efteling: Website Efteling.

Attractiepark Duinrell
duinrell logoDuinrell is de ideale lokatie indien je graag met je familie een dag of een weekend weg wil. Je kunt vakantie vieren op de camping in een bungalow of met je eigen tent of caravan. Tevens bevindt zich in Duinrell een groot indoor zwembad met zeer veel glijbanen. Het zwembad beschikt ook over een golfbad. Het nadeel van het zwembad van Duinrell zijn de lange rijen bij iedere glijbaan, het zwembad is nou eenmaal populair wat zeer veel bezoekers trekt.

Bezoek nu de website van de Duinrell: Website Duinrell.

Atrractiepark Slagharen

Avonturenpark Hellendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuke producten